perjantai 23. kesäkuuta 2017

BeautyBox5 - Toukokuu '17

Hullunkurista ja ihanan aurinkoista juhannusaattoa, rakkaat lukijani! Toivottavasti olette mökillä/festareilla pitämässä hauskaa (ja teitä syö sadat hyttyset ihhihih) koska ansaitsette sen, ihan jokainen. Truly. Ja meille jotka olemme töissä ja pitämässä kansantaloutta pyörimässä juhlapyhienkin aikaan: Malja meille myös. Cheers.

Tänään kurkataan BeautyBox5:n sisään, tarkemmin sanottuna toukokuun boksiin. Tämä kustantaa Shipito-postikulujen kanssa yhteensä noin 19 dollaria kuukaudessa, ja tämä on mun kolmas BB5-boksini. Olen edelleen vähän ymmälläni että onko tämä kiva boksi vai ei, mutta testailu jatkuu. Kaikki tämän toukokuun boksin tuotteet on muuten täysikokoisia, joten siitä plussaa! Mukana tuli myös extratuote, joka esitelty yhdessä muiden tuotteiden kanssa.


Toukokuun teemana on "Summer Date Night" ja joooo, kyllähän nämä tuotteet tuohon teemaan uppoaa.



Mukana tulee hyvä tuotelappu, tykkään näistä kuten olen ennenkin todennut! Helpottaa bloggaamista huomattavasti (Ipsy, I'm looking at you!)


JELLY PONG PONG HIGHLIGHTING PENCIL - $17.95 - LINKKI
Tämä on ovh-hinnaltaan melkoinen suolainen, eikö teistäkin? Kyseessä siis vähän samankaltainen kynä kuin NYXin Wonder Pencil, mutta tämä on persikkaisen sävyinen ja sopii kuulemma luomivärin pohjustajaksi, highlighteriksi ja peitevoiteeksi. En tiedä siitä, mutta kokeilen tätä varmaan vesirajan kirkastamiseen tms. Sisältää Rooibos- ja Maracuja-uutteita.


 DE LA CRUZ ARNICA SALVE - 0.75$ - LINKKI
Arnikavoidetta! Olen tästä kuullut joskus, mutta en ollut itse ennen tätä käyttänyt. Tämä voide on varsinainen monitoimituote - tästä saa avun niin kuivalle ja halkeilevalle iholle kuin lievittämään kipuja, auttamaan seisomatyöläisen kipeitä jalkoja ja lievittämään mustelmia. Ohhoh. Mulla ei varsinaisesti ole kuivaa taikka halkeilevaa ihoa, mutta säästän pahan päivän varalle. Mihin te tätä käytätte, jos on teille tuttu tuote?


JERSEY SHORE COSMETICS LIP CONDITIONER - $10 - LINKKI
Okei, mulle tulee Jersey Shoresta mieleen vaan Snooki, JWoww ja Situation, ja hihittelinkin tätä ensin. Mutta tämä huulirasva on varsin käypää tavaraa, tuoksuu hyvältä (Vanilja-kookos!) ja kosteuttaa huulia mukavasti, anti-aging-ominaisuudesta en mene vannomaan. Käyttöön kuitenkin! Firmalla on myynnissä myös kaikenlaista muuta luonnollista kosmetiikkaa ja myös aurinkosuojatuotteita. 


DAILY CONCEPTS EXFOLIATING BODY SCRUBBER -  $10 - LINKKI
Tällaisen olen saanut ennenkin, muistaakseni Glossyboxin mukana. En oikein osaa suihkussa käyttää mitään apuvälineitä, vaan kuorin kuorinta-aineella useimmiten, ja lahjoitinkin sen ensimmäisen kappaleen pois. Katsotaan nyt miten tämän kanssa käy. Tämän kerrotaan käyvän kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle ja sienessä on Smart Label, joka haalistuu pois kun sieni on aika vaihtaa uuteen.


COUGAR BEAUTY LIQUID LIPSTICK 'RIOJA' - $8.90 - LINKKI
Sävyä kuvaillaan Cougar Beautyn (olenkohan mä jo puuma-osastoa?) sivuilla sanoin "A deep and daring red wine shade". Kuvassa muuten liian korallinen ja kirkas, toistuu ainakin minun ruudulla näin. Kurkatkaa vaikka linkistä oikea sävy. Huulipunia on aina kiva saada, tätä en ole vielä huulilla kokeillut. Tuoksu on aika tarkkaan tutti frutti, ja pakkaus muistuttaa vähän Lottie Londonin ja Makeup Revolutionin Lip Kittien pakkauksia. Tässä ei kylläkään tullut rajauskynää mukana. Huulipuna lupaa 24h pysyvyyttä ollen silti kosteuttava.




NANACOCO JUMBO EYE & LIP PENCIL 'LIME FESTIVAL' -  $3.50 - LINKKI
Okei, olkoon vaan silmä- ja huulikynä mutta aika huumorintajuinen saa olla että tätä laittaa huulilleen ainakaan normaalissa päiväkäytössä. Kynä on nimensä mukaisesti limenvihreä ja pigmenttiä löytyy ihan kivasti. En tiedä missä ja milloin tulen tätä käyttämään vai tulenko ollenkaan - voi olla että jatkaa matkaansa mun luota muualle. Nämä kynät on ihan kivoja, mutta pitääkö ne aina tulla ihan ihmeellisissä sävyissä?


Semmoinen kattaus. En ole edelleenkään mitenkään superinnoissani tästä boksista - jotenkin tulee tunne että halutaan päästä mahdollisimman halvalla. Voikin olla että perun tilaukseni melko pikaisesti.. Ehkä katson kesäkuun boksin vielä. Tämä voisi olla kiva boksi sellaiselle jolla ei ole paljoa meikkejä/ei tiedä niistä paljoa/matalat standardit omistamilleen meikeille. Mä en ole mitään noista edellämainituista ja siksi nämä tuotteet on ehkä mulle vähän plääh.
Boksin tuotteiden arvo on 51.10 dollaria, eli ihan ookoo sinänsä.

Mietin ensin, kirjoittaisinko tästä ollenkaan mutta sitten ajattelin että joku muu saattaa pohtia tämän boksin tilaamista ja ehkä googlettaa ja osuu tänne lukemaan näitä arvosteluja ja saa siitä joko lisäpontta tehdä tilauksen tai jää vielä miettimään parempia vaihtoehtoja. Niin tai näin, jos tästä on jollekin teistä hyötyä, niin ihan mahtava homma.

Jäisikö teillekin plääh-olo näistä tuotteista?

3 kommenttia:

  1. Mulla ei tullut ihan kaikista näistä plääh-olo, mutta "monitoimikyniä" en oikein ymmärrä, enkä tuollaisia häröjä "erilaisia" sävyjä huulituotteissa (vihreä kynä). Silmillä ihan kiva, mutta huulilla... no way in hell;)
    Arnikavoiteesta en oo ikinä kuullutkaan, sitä voisin kokeilla. Tosin erilaisia monitoimivoiteitakin on nykyään markkinoilla yhä enenevässä määrin, mutta en ainakaan itse ole löytänyt niille käyttöä kuin ehkä yhteen kohteeseen eli kuivien länttien rasvaamiseen;)

    VastaaPoista
  2. Thanks for giving such a valuable and helpful information.
    We are grateful for your dedication about this helpful post.thanks for explain this post with taking your important time.

    VastaaPoista