sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Lookfantastic Beauty Box - Kesäkuu '17

Johan viikko taas vierähti kummasti ja nyt ollaan jo heinäkuussa. Onneksi mun seuraavat pari viikkoa siunattua kesälomaa odottaa vaan 8:n työpäivän päässä, joten sitten toivottavasti pääsen nappaamaan taas postausrytmistä kiinni, vaikkakin tuo pariviikkoinen pitää sisällään maakuntamatkailua ainakin Jyväskylässä ja Kankaanpäässä, mahdollisesti ehditään mökille Parikkalaankin pariksi päiväksi.
Kiinnostaisiko teitä postaus esimerkiksi kosmetiikasta, jota otan festareille mukaan? Suomipop-festarit pidetään Jyväskylässä tämän kuun puolivälissä ja sinne minä ja parempi puoliskoni ollaan suuntaamassa kuten viime vuonnakin. Onkos kukaan teistä lukijoista tulossa paikalle?

Tänään kurkistetaan viime kuun, eli kesäkuun LF Beauty Boxiin. Tämä kustantaa (hieman tilausjakson pituudesta riippuen) n. 15e kuukaudessa sisältäen postikulut, ja mulle tämä boksi on tullut jo lähemmäs pari vuotta. Vanhat postaukset löydät sivupalkin tunnistelistalta löytyvän 'lookfantastic beauty box' tunnisteen alta. Minulle tämä boksi on ollut aina melko lailla kategoriassa "ihan ookoo", harvemmin herättää mitään suurempia tunteita puolin tai toisin. Vielä en kuitenkaan ole tilausta lopettanut, ja Lookfantasticille tuli hetki sitten juuri myyntiin MACin tuotteet joten here's hoping että boksista löytyisi vaikka joskus jotain MACilta.


She believed she could, so she did (c) R.S. GREY

Tämä kesäkuun boksi oli ihan superkaunis, ja säästänkin sen myöhempiin käyttötarkoituksiin. Teemana oli "Wanderlust"; "Wanderlust is all about going and exploring the world in its entirety".


Tuotteet on aina tosi hyvin pakattu silkkipaperiin ja vaihtuvanväriseen paperihöttöön, enkä muista saaneeni mitään tuotetta kertaakaan rikkinäisenä.
Mukana tulee aina Brittien Elle (täynnä mainoksia, siis kannesta kanteen..) ja Beauty Box Magazine jossa esitelty kuukauden tuotteet sekä muitakin uutuuksia ja sesonkiin sopivia tuotteita.
Kuten ennenkin, mainittu hinta on laskettu LF:n (tai muun sivuston, mikäli tuotetta ei jostain syystä LF:n omilta sivuilta löytyisi) sivuilla olevan hinnan mukaan. Ilmoitan esittelyn yhteydessä myös, onko tuote täysikokoinen vai ei.


FIRST AID BEAUTY FACIAL RADIANCE PADS - 28 KPL / 13,74€ - LINKKI
Näitä kuorivia lappuja tuntuu nyt tulevan vähän joka merkiltä - ja näitä First Aid Beautyn versioita en olekaan kokeillut aikaisemmin. En jostain syystä oikein tykkää näitä "valmiita" lappuja, vaan tykkään kaataa nesteen vanulappuun itse ja pyyhkiä sillä naamani sillä vihaan "puolikosteita" lappuja - niiden pitää olla oikeasti soaked! Täysikokoinen tuotepakkaus sisältää 60 lappua, ja sen hinta on 29,45€ - tämän matkakokoisen pakkauksen hinta laskettu siis siitä.


BALANCE ME BALANCING FACE MOISTURISER - 20ML / 11,78€ - LINKKI
Tämän saman sarjan seerumi (sekaiholle) on tuttu jo aiemmasta LF Beauty Boxista, mutta sen ollessa melko tujusti yrttisen tuoksuinen ei tämä kosteusvoide onneksi tuoksu läheskään yhtä vahvasti. En ole tätä vielä kokeillut (kun lämpötilojen ollessa alhaalla oma iho ei ole vielä kovinkaan öljyinen vaikka kesä onkin) mutta kokeiluun toki menee, rakastan kokeilla erilaisia ihonhoitotuotteita. Seerumista pidin viime kesänä kovasti. Täysikokoinen tuote on 50ml ja sen hinta sama kuin edellisellö, 29,45€ ja tämän matkakokoisen hinta laskettu siitä.


MODELCO / HAILEY BALDWIN SUPER LIPS LIP LACQUER - N. 11€ - LINKKI
ModelCo oli tehnyt yhteistyötä malli Hailey Baldwinin kanssa (joo, yhden Baldwinin veljesten tytär, tarkemmin sanottuna Stephenin) ja luonut muutamia erilaisia tuotteita, ja niistä tässä boksissa tuli huulikiilto. Näitä saa viidessä eri värissä, jotka ovat kyllä kaikki tosi kivoja ja käyttiksiä. Mulle sattui sävy 'Baby' joka on oikein kiva persikan sävy. Täysikokoinen pakkaus on hieman erinäköinen, joten luulen että tämä on travel size ja laitoin arviohinnaksi noin puolet ohjehinnasta.



BELLAPIERRE COSMETICS SHIMMER HIGHLIGHTER - 13.45€ - LINKKI
Highlighterit on aina kivoja, ja tämä Bellapierren irto-highlighter vaikutti kivalta ja sävy 'Exite' tosi käyttökelpoiselta. Glitterit eivät ole onneksi liian isoja vaan puuteri on melko hienojakoista ja siten sopinee niin poskipäille kuin amorinkaarellekin. Tämä tuote on täysikokoinen.


KÉRASTASE ELIXIR ULTIME OIL SHAMPOO - 80ML / 5,58€ - LINKKI
On tosiasia, että vaikka hiukseni rasvoittuvat päänahasta melko nopeasti, ovat ne latvoista jo melkoisen kuivaa hamppua ja öljyshampoo kuulostaa kiinnostavalta. Tämä shampoo on kuulemma pure as gold ja muutenkin tuotelupaukset kuulostaa superhyvältä. Tämä menee ilman muuta kokeiluun kunhan kerkiän shampoita käyttää edeltä pois! Tuote on matkakokoinen, täysikokoinen 250ml tuote kustantaa nyt alennuksessa 17,45€.


MONU SPA ROSEWOOD REVIVING MIST - 50ML / 6,80€ - LINKKI
Boksin viimeinen tuote on Monu Spa:n Rosewood Reviving Mist joka käy kaikille ihotyypeille ja on siis heleyttävä ja kosteuttava kasvosuihke. En juurikaan käytä itse kasvosuihkeita, joten voi olla että tämä menee eteenpäin. En ole vain koskaan oikein tajunnut niiden ideaa vaikka monia olen omistanut :D Täysikokoinen tuote on 180ml, ja arvioin tämän olevan noin 50ml jonka perusteella hinta on laskettu.


Sellainen kattaus tällä kertaa! Täysikokoisia tuotteita ei ollut kuin yksi (tuo Bellápierren highlighter) mutta muutkin olivat reilunkokoisia ja niistä riittää useampaan käyttökertaan kaikista. Tuotteiden yhteenlaskettu arvo on 62,35€ eli hyvin linjassa aiempien boksien kanssa. Mun suosikki näistä tuotteista oli tuo shampoo ja myös highlighter - face mistin olisin jättänyt pois.

Mikä olisi ollut sun suosikki?

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo laatikkos, musta tää noxi oli kivempi kuin viime kuun. Kerastasen shampoo ja tuo huulilakka olisivat olleet itselleni ne mieluisimmat. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kokonaisuus:) Eniten miellytti Bellapierren highlighter ja Kerastasen shampoo. Mäkään en tykkään valmiista lapuista oli ne sitten mihin tarkoitukseen vaan. Ei ne kuitenkaan ikinä toimi kuten pitäisi;)

    VastaaPoista