torstai 6. heinäkuuta 2017

Suosikkisiveltimeni!

Heippa vaan, ja kivaa torstaita porukat! Olen ajastanut tälle viikolle läjän postauksia, sillä työputki ennen lomaa vie luultavasti kaiken liikenevän ajan ja voiman. Tänään tutustutaan mun suosikkisiveltimiin - niihin joita käytän joka päivä, ja jotka olen todennut kaikkein parhaimmiksi.


Suosikkimerkkejäni sivellinten saralla ovat ehdottomasti MAC, Luxie, Real Techniques ja Spectrum. Näiden lisäksi hyviä silmämeikkisiveltimiä tekee muunmuassa Zoeva. Tämän postauksen siveltimistä suurin osa on kasvomeikkisiveltimiä - voisin tehdä silmämeikkisiveltimiin keskittyvän suosikkipostauksen piakkoin. Siveltimissä tärkeintä on ihan ensiksi hyvä tuntuma ja materiaali - suosikeistani löytyy niin luonnonkarvaisia kuin synteettisiäkin kavereita. Myöskään söpö ulkomuoto ei ole pahitteeksi, joskin MACin sleek design puree myös erinomaisesti.


Ylläolevissa kuvissa on kaikki kasvomeikkisiveltimeni pesupäivän jälkeen, mutta niistä kaikki eivät päässeet tähän TOP 9 joukkoon. Pesen siveltimeni Beautyblenderin Solid-palasaippualla (ja meikkisienet Beautyblenderin Liquid-saippualla), en ole löytänyt tuota saippuaa voittanutta vielä vaikka kokeillut olen monia. Silmämeikkisiveltimiä putsaan myös pesupäivien välillä Vera Monan Color Switchilla joka on ihan oiva kaveri jos et omista montaa erilaista sivellintä muttet jaksa olla niitä pesemässä joka päivä. Mullahan, joka en osaa ikinä mitään omistaa kohtuudella, on noita siveltimiä yksi laatikollinen täynnä mutta jotenkin sitä on aina juurtunut niihin samoihin, tuttuihin ja turvallisiin. Onko tämä tuttua teillekin?


SPECTRUM C04 ANGLED POWDER BRUSH - £8.99 - LINKKI
Spectrumilla on tosi hyviä siveltimiä, mutta ylitse muiden on tämä hieman vinoon leikattu puuterisivellin jolla puuteroin kasvot ihan joka päivä. Sopii niin kivi- kuin irtopuuterillekin. Eikä hinta todellakaan kirpaise! Spectrum toimittaa suoraan Suomeen, ja olenkin heiltä tilannut useamman siveltimen viime joulun aikaan. Spectrumin siveltimissä on kunnon mermaid vibes - kannattaa siis tutustua! Spectrumin tuotteet ovat synteettistä karvaa, vegaanisia ja eläinkokeettomia.

MAC 168 & 168SH LARGE ANGLED CONTOUR BRUSH - $35 - LINKKI / LINKKI(SH)
Nämä olen esitellyt kuukauden suosikeissa aikaisemminkin, ja esittelen taas. Paras poskipunasivellin KOSKAAN. Siksi mulla onkin näitä kaksin kappalein, lyhyellä ja pitkällä varrella ja rakastan molempia tasavertaisesti, millään muulla siveltimellä eivät puuteriset poskipunat levity yhtä pehmeästi ja häivyty tasaisesti. Molemmat siveltimet ovat vuohenkarvaa. Virallisesti tämä on siis contour-sivellin, mutta en ole tätä koskaan siihen tarkoitukseen käyttänyt. Viimeksi MACilla visiteeratessani sain kuulla, että tämän valmistus on lopetettu/ollaan lopettamassa - apua. Lyhytvartinen on ostettu Stockmannilta jossa sillä taisi olla hintaa n. 45€, ja pitkävartisen tilasin eBayn kautta Jenkeistä about 35 eurolla postikuluineen. Molemmat ovat siis ehdottoman aitoja MAC-siveltimiä.


LUXIE 322 TAPERED HIGHLIGHTER - $24 - LINKKI
Tämä Luxien synteettinen sivellin on ihan omiaan puuteristen highlightereiden tupsuttamiseen poskipäille (ja miksei nenänpäähän, hartialuulle, solisluulle, mitä näitä nyt on .. :D) ja suosittelen tähän merkkiin tutustumaan muutenkin! Siveltimet ovat keskihintaisia, ja Luxien verkkokauppa toimittaa Suomeen noin 8-10 dollarin postikuluilla. Tämä on väriltään ihana ruusukulta, ja tämä tuli muistaakseni joskus Boxycharmin tai Beautyconin boksin mukana.

CROWN BK32 BADGER ANGLED BLUSH BRUSH - £10.29 - LINKKI
Tämä sivellin taas on nimestään huolimatta mun luotettu contoursivellin - levitän tällä kaikki puuteriset varjostustuotteeni. Poskipunan laittamiseen tämä on mun mielestä hieman liian ohut ja lötkö, mutta contouriin toimii hyvin. Sivellin on mäyränkarvaa. Crown Brushin verkkokauppa toimittaa Suomeen, ja postikulut ovat vain noin 6,50 puntaa. Tämäkin on tullut mulle jonkin boksin mukana, ehkä Boxycharmin tai Lookfantastic Beauty Boxin.

REAL TECHNIQUES BOLD METALS 301 FLAT CONTOUR - €24.90 - LINKKI
Tämä sivellin lienee monillekin tuttu - nämä Real Techniquesin Bold Metals-sarjan siveltimet olivat vuosi-pari sitten tosi kovassa huudossa ja ovathan nämä superkivan näköisiä. Tätä sivellintä käytän varjostusten häivyttämiseen ja siihen tämä lyhytkarvainen, tosi tiheä sivellin on omiaan. Kaikki Real Techniquesin siveltimet ovat eläinkokeettomia, vegaanisia ja synteettistä karvaa. Tätä saa suoraan Suomesta - vaikkapa Sokoksen verkkokaupasta!


REAL TECHNIQUES SETTING BRUSH - €9.90 - LINKKI
Tämä sivellin on RT:n perusmallistosta, ja yksi ensimmäisiä siveltimiäni tältä merkiltä. Monille tuttu ja paljon hehkutettu, eikä syyttä - tämä on ihan supermonipuolinen sivellin. Itse käytän tätä silmänalusten ja -luomien sekä nenänpielten puuterointiin. Tätä voi hyvin käyttää myös highlighterille tai vaikka varjostamiseen jos haluaa. Hinta ei päätä huimaa, ja samoin kuin edellistä, myös tätä saa vaikka lähi-Sokokselta.

LUXIE ONYX 231 SMALL TAPERED BLENDING - $16 -LINKKI
Tämä hiilenharmaa häivytyssivellin on Luxien Onyx-mallistoa, ja tullut jonkin kuukausiboksin mukana tämäkin. Harjakset ovat synteettistä ja antibakteerista tekokarvaa. Tästä ei muuten uskoisi että on synteettistä - harjakset tuntuvat ihan luonnonkarvalta! Tämä on tosi hyvä häivytyssivellin, ja pienen kokonsa ansiosta menee hyvin luomivakoon ja sopii tarkkaankin työskentelyyn.

BH COSMETICS 118 SMALL TAPERED CONTOURING FACE BRUSH - €2.40 - LINKKI
Tämä sivellin tuli BH Cosmeticsin Sculpt&Blend-setissä, joka esitelty tuossa ylläolevassa linkissä joka vie Beautybayhin. Koko setin hinta on piskuiset 24,20€, joten yksittäisen siveltimen hinta on laskettu siitä. Tämä sivellin on mulla käytössä pieneen ja tarkkaan korostamiseen - levitän tällä korostustuotteet kulmaluulle, amorinkaarelle, silmän sisänurkkiin ja toisinaan nenän varteen. BH Cosmeticsin siveltimet on erinomainen ratkaisu budjettimielessä - suosittelen tutustumaan jos ei ole vielä tuttu. Tämä on myös synteettistä materiaalia, ja tuo terävöitetty kärki mahdollistaa tarkan työskentelyn.


Mun siveltimien toivelistalta löytyy muunmuassa seuraavat siveltimet:
- NARS Yachiyo Kabuki Brush (55€)
- Ecotools 1200 Puuterisivellin (12,40€)
- MAC 239 Eye Shading Brush (29,50€)

Mikä/mitkä siveltimet on sun lemppareita?

16 kommenttia:

  1. Mä en ole koskaan viellä päässyt omistamaan MACin siveltimiä, mutta ehkä vielä joku päivä! Spectrumin siveltimet kiinnostaa myös kovasti, ne näyttääkin niin näteiltä! :) Mun lemppareita on Morphen, SlMissGlamin, ja tarten siveltimet, plus sitten yksittäisiä ihanuuksia mm. Too Faced ja benefit.

    VastaaPoista
  2. MAC:n siveltimiä en ainokaistakaan omista vaikka niitä on paljon hehkutettu. Oma ehdoton suosikkini sivellinten saralla taitaa tällä hetkellä olla Real Techniques :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tutustumaan MACin siveltimiin ehdottomasti kyllä! :)

      Poista
  3. Kiitos vinkistä BH Cosmeticsin siveltimistä. Ne on jääneet multa tyystin rekisteröimättä;)
    Tykkään eniten RT:n ja e.l.f:n siveltimistä:)

    VastaaPoista
  4. Miulla on rt.n siveltimiä eniten mutta tiiän että parempiakin löytyis mutta en oo saanut aikaseks hankkia:D

    VastaaPoista
  5. Tuo Spectrumin puuterisivellin on kyllä häikäisevän näköinen! :D Niillä näyttää olevan paljon tosi hauskan näköisiä siveltimiä.

    VastaaPoista
  6. RT:n Setting Brush on kyllä aivan ehdoton, itseltä löytyy niitä kaksi, kun olen siitä niin riippuvainen. :D

    VastaaPoista
  7. Mun suosikkisiveltimet on ehdottomasti Sigmalta :) MAC:n siveltimiä on kehuttu hurjasti, mutta itse en oo niitä koskaan testannut.

    VastaaPoista
  8. Muitten lemppari siveltimiä on aina kiva lukea! :D Mun lempparit löytyy kasvosiveltimien osalta Real Techniquesilta ja Morphen Elite sarjasta <3 Silmämeikkisiveltimissä parhaat kokeilemani ovat ehdottomasti Sigmalta ja Morphen Elite sarjasta sekä muuta Real Techniquen sivellin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Joo, nää on kivoja postauksia kun jokaisella on niin omat mieltymykset.

      Poista