lauantai 22. heinäkuuta 2017

Väinö testaa: Yllätysboksi koiralle - BullerBox!

Moikka! Poiketaan tänään vähän kosmetiikka-aiheista vasemmalle, toivottavasti se ei haittaa. Mikäli koirajutut ei innosta, skippaa postaus suosiolla!

Monilla teistäkin on varmaan oma karvainen kaveri, koira - tuo mitä ihanin perheenjäsen. Niin meilläkin, ja tänään tutustutaan Väinön omaan kuukausiboksiin. Jos omistajalle tulee niitä niin ettei yhden käden sormet riitä, niin on tovereista pieninkin ansainnut omansa.
Tanskalainen Bullerbox lanseerasi Suomessa viime vuoden lopulla, ja olen tilannut sitä siitä lähtien. Paketit tulevat noudettavaksi joko postiin tai sitten ihan kotiovelle, ja ne lähetetään Tanskasta PostNordilla. Näiden kanssa ei ole ikinä mitään säätöä kylläkään ollut, vaan paketit tulevat normaalin päiväpostin mukana.


BullerBox tarjoaa ensimmäisen kuukauden hintaan 9,95, ja sen jälkeen hinta on 29,90€ kuukaudessa sisältäen postituksen. Hinta voi tuntua kovalta, mutta mukana tulevat lelut ja namit ovat laadukkaita ja eivätpä ne kaupassakaan kovin edullisia ole - koiranomistajat tietävät tämän varmasti. (Mikä ihme niissä kanafileissä oikein maksaa??) Maksu veloitetaan luottokortilta joka kuun alussa. Tilatessa valitaan vain oman koiran kokoa vastaava vaihtoehto, jolla varmistetaan että lelut ja herkut ovat juuri oman koiran suuhun ja kokoon nähden sopivia. Mikäli toivoo pelkkiä gluteenittomia tai esimerkiksi ei lainkaan kanaa sisältäviä herkkuja, tästä voi ilmoittaa tilauksen lisätietokentässä. Sopii siis myös herkille/allergisille koirille!
Tutustu BullerBoxiin tästä!

Hän odottaa kovasti laatikon avaamista!
Mukana on yleensä 1-2 lelua ja 3-4 herkkupussia. Lelut ovat laadukkailta merkeiltä kuten Kong ja Trixie, samoin nameja on Planet Pet Societylta, Vitakraftilta ja Let's Bitelta muutamia mainitakseni.



Mukana tulee tuotelappunen, jossa on kerrottu lyhyesti jokaisesta tuotteesta. Tässä boksissa pääpaino oli terveissä hampaissa, ja se näkyikin tuotteissa selkeästi. Väinö on siitä kiitollinen tapaus, että jäävuorisalaattia ja kananmunankuoria lukuunottamatta hän syö kaikkea, ja mieluiten koko ajan. Onneksi hän on myös hyvin liikkuvainen tapaus, joten namipalat ei ainakaan vielä ole kertyneet vyötärölle.
Katsotaanpa sitten, mitä boksi sisälsi!


8-IN-1 FILLETS PRO DENTAL
Makupala jossa on yhdistettynä kanaa, ja tuo vihreä osuus on minttua ja persiljaa. En huomannut Väinön hengityksessä juuri eroa, mutta hyvin nämä hänelle maistuivat. Vähän tylsiä ehkä! Näitä en ole ainakaan ruokakauppojen valikoimissa nähnyt.
Arvosana: 4/5 tassunkuvaa


 BRIT LET'S BITE BACON'S BEST STICKS
Sitten Let's Biten pekonitikkuja, jotka myös menivät parempiin suihin hyvin pikaisesti. Ehkä olivat vielä vähän parempia kuin edelliset, kun näissä ei ollut sitä terveysaspektia! Luulen että tuotelappusen mukaan näiden tilalla piti tulla Dentastixeja, mutta mieluummin näitä.
Arvosana: 4,5/5 tassunkuvaa

 
DOGTOY NARULELU
Kiva narulelu jossa toisessa päässä punottu pallo ja toisessa lenkki, joten soveltuu hyvin pitkiin heittoleikkeihin taikka vetoleikkeihin. Väinön suosikkeja on kylläkin vinkulelut, joten tästä ei oltu niin innostuneita.
Arvosana: 3/5 tassunkuvaa


VEGGIE SWEET TOOTH 
Tämä on hampaita hoitava makupala, jonka Väinö söi kyllä mutta hieman irvistellen eli ei tainnut olla mikään suurin suosikki. Tämä nami on gluteeniton, sokeriton ja "luonnollisen makuinen", mitä sitten ikinä tarkoittaakaan.
Arvosana: 3/5 tassunkuvaa

 
KONG SQUIGGLES 
Väinön ehdottomasti ykkössuosikki tämän boksin tarjonnasta! Tämä oli meidän mukana myös kesälomamatkalla ja Väinö leikkikin tällä lelulla yhdessä tyttöystävänsä Minnin kanssa (kunnes Minni omi lelun ja alkoi tappamaan sitä jolloin nostin sen turvaan :D). Väinö yleensä kyllä rottakoirana tappaa vingut leluista samantien, mutta tämä on kestänyt ainakin toistaiseksi ehjänä.
Arvosana: 5/5 tassunkuvaa!


BRIT LET'S BITE SPIRULINA CLEAN
Lisää hampaidenhoitohommaa, tällä kertaa superfood spirulinan ryydittämänä. Spirulina auttaa poistamaan hampaista plakkia ja ehkäisemään hammaskiveä. Raaka-aineina spirulinan lisäksi on kanaa, riisiä ja lohiöljyä. Väinölle nämä kyllä kelpasivat, mutta tuskin ovat niitä parhaita. Lisäksi tuoksuvat aavistuksen omituiselle.
Arvosana: 3,5/5 tassunkuvaa
 


Semmoinen boksi oli BullerBox! Olen tykännyt tässä boksissa siitä, että tuotteet ovat oikeasti käyttökelpoisia, merkit tunnettuja ja namit laadukkaita.

Kelpaisiko sinun koirallesi oma BullerBox?

8 kommenttia:

  1. Olisin ilman muuta tilannut tällaisen "dogi boxin", jos niitä olisi ollut myynnissä silloin, kun mulla vielä oli koiria, nyyh. Voi Väinö, onnen koira:) Istuu niin kivasti boxinsa vieressä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, nää on aika kivoja! Istuuhan se kun istutetaan ;) mieluiten olis jo repimässä leluja tai odottamassa nameja..

      Poista
  2. Onpa ihana idea, en tiennytkään että koirillekin on tämmöisiä bokseja! Ja Väinö on niin suloinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väinö kiittää!
      Ja joo, näitä on muutamia erilaisia, tän oon kokenut parhaimmaksi :>

      Poista
  3. Mahtavaa että karvakavereille löytyy myös omat boksit! :) Mä naputtelin juuri itseni Boxycharmin jonotuslistalle sinun ja muutaman muun kauneusbloggaajan ansiosta!! :D Nuo boksit tuntuvat joka kuukausi sisältävän mitä ihanimpia juttuja ja myös aika käyttökelpoisia sellaisia. :) Saa nähdä kauanko pitää jonottaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kun löysit blogini ja Boxycharmin! Se on ihan huippu boksi :) Tuu sitten kertomaan mitä tykkäsit!

      Poista
  4. Näistä löytyy nyt myös kotimainen versio. www.meabox.fi

    VastaaPoista
  5. Näistä löytyy nyt myös kotimainen versio. www.meabox.fi

    VastaaPoista