perjantai 15. syyskuuta 2017

Ipsy Glam Bag - Elokuu '17

Mukavaa perjantaita kaikille!
Edellisestä ipsy-postauksesta onkin jo kulunut hyvä tovi, joten otetaan se tarkasteluun tänään.
Kuten ennenkin, postauksen lopusta olevasta tunnisteesta (tai sivupalkista) näette edelliset Ipsyt mitä minulle on tullut. Euromääräisesti boksin yhteishinta sisältäen postikulut Shipitolta Suomeen on about 16€ luokkaa.
Ipsy on siinä mielessä erilainen kuin Boxycharm, että tämä on todellakin pussukka enemmän kuin boksi, ja tuotteet ovat melkein aina matkakokoisia tai sample sizeja (paitsi tässä boksissa oli juuri 2 täysikokoista tuotetta. :D). Minua tämä ei haittaa, koska rakastan kokeilla uusia tuotteita ja useista tuotteista riittää kuitenkin juuri niin kauaksi aikaa että ehtii muodostaa oman mielipiteensä. Mitään näytepussukoita mitä lehtien välissä tulee ei tässä kuitenkaan ole, ei huolta siitä.



Elokuun Ipsyn teema oli söpösti 'Peace, Love & Lipstick!' ja pussukka oli liukuvärjätty ja siinä vetoketjun vetimenä tuollainen kultainen tasseli. En aina jaksa säästää näitä pusseja jos niissä ei ole mitään erikoista, mutta tämän kyllä säästin!
"This month, we're filling the universe (and your Glam Bag) with peace, love and magic. Break out the crystals, wear some flowers in your hair, get your chakras in check."
Tästä linkistä pääsette katsomaan kaikki elokuussa tarjolla olevat tuotteet, siellä oli joukossa tosi ihania juttuja! Olisin mielelläni ottanut esim Lancomen uuden Monsieur Big-ripsivärin tai pari ihanaa kangasnaamiota.


GLAMOUR DOLLS ROMANTIC ROSE BLENDING BRUSH - $3.99 - LINKKI
Jee, sivellin! Tämä Glamour Dollsin (kenelle tulee muuten nimestä mieleen eräs takavuosien kiintotähti J. Tukiainen?) synteettistä karvaa oleva häivytyssivellin. Hoitaa varmasti hommansa kunnialla ja on oikein söpö, ruusukultaa, valkoista ja pinkkiä. Tuote on luonnollisesti täysikokoinen eikä todellakaan pahanhintainen!



MAKE UP FOR EVER EXCESSIVE LASH VOLUME MASCARA - $7.35 - LINKKI
Ihanaa, ripsiväri! Rakastan kokeilla uusia ripsivärejä (niitäkin, toim. huom.) ja tämä on saanut tosi hyvät arvostelut MUFEn kotisivuilla. Tuotteen saa ostettua hieman kalliimmalla täältä Suomestakin, merkin omasta nettikaupasta johon pääset tästä. Tässä mainostetaan olevan 'smudge-proof formula, brush with double fibers ensures no clumps' , no sehän kuulostaa ihan mainiolta. Testiin kunhan olen käyttänyt jotain mascaroita ensin pois (paitsi että avasin tämän jo joten sama se vaikka käyttäisin tätä jo huomenna..) Täysikokoisen 8,5ml ripsivärin hinta on jenkkisivustolla $25 joten tämä 2,5ml matkakoon hinta laskettu siitä.




SERAPHINE BOTANICALS LIQUID COAL WATERPROOF EYELINER - $22 - LINKKI
Jos näistä bokseista jotain tulee kollektiivisesti paljon ja usein, niin se tuntuu olevan mustat tussilinerit :D Eipä se silti haittaa, etsin varmaan ikuisesti sitä parasta silmänrajaustuotetta ja testaan mielelläni tämänkin. Tämä on siis tussipäinen, vaikka nimessä onkin sana 'liquid'. Tuntui olevan hyvinkin vedenkestävä, lähti vasta silmämeikinpuhdistusaineella pois (testailin siis piirtelemällä käteen tällä ja annoin olla päivän siinä).




FIRST AID BEAUTY SKIN RESCUE DEEP CLEANSER WITH RED CLAY - $5 - LINKKI
Tämän merkin tuotteita on tullut kuukausibokseista aiemminkin, mutta tämä kyseinen tuote on ihan uusi tuttavuus. Kyseessä on siis väriltään rubiininpunainen syväpuhdistaja, joka lupaa kiskoa ihosta epäpuhtaudet ulos, poistaa rasvaisuutta ja auttaa ihohuokosten puhdistuksessa. Kuulostaa aika stydiltä tavaralta, jota on pakko kyllä käyttää nyt vielä kun iho on ns. kesäkunnossa ja aavistuksen öljyinen, talvi-iholle en tätä ehkä uskaltaisi laittaa. Mielelläni testaan tämän kyllä! Täysikokoinen 134g tuote kustantaa $24, joten tämän 28,3g matkakoon hinta on laskettu siitä.

A. TRUE SPRING GREEN TEA WATERY CALMING CREAM - $5.44 - LINKKI
Siis tässä kuussa napsui kaikki tuotteet kyllä ihan kohdilleen! Tämä on kevyt, meikin alle sopiva kosteusvoide, optimaalinen rasvaiselle iholle ympäri vuoden tai sekaiholle (kuten minun) kesäisin kun meikin alle haluaa jotain kevyttä eikä liian rasvaista. Tämä on korealainen merkki ja sisältää "71% Black Tea Water" mitä se sitten tarkoittaakaan. Lisäksi tässä on tukku hyviä kosteuttavia ja ihoa rauhoittavia ainesosia ja kasviuutteita. Täysikokoinen 80g voidepurkki maksaa $29, joten tämän matkakoon 15g hinta laskettu siitä.




Aivan ihanan setin olivat valinneet Ipsylla elokuulle - jokainen tuote tulee omaan käyttöön jossain vaiheessa. Se piti vielä sanoa, että Ipsyn kanssa arvostellaan joka kuukausi itselle valitut tuotteet (onko merkki mieluinen, onko tuotteen tyyppi mieluinen ym.) ja luodaan näin omaa kauneusprofiilia joka auttaa Ipsyn porukkaa valitsemaan kullekin ne mieluisimmat tuotteet. Toistaiseksi on tuntunut toimivan sitä paremmin mitä kauemmin olen tätä tilannut! Superkivaa, tulisipa syyskuun Ipsy jo pian. Tuotteet ovat kyllä nähtävillä jo Ipsyn nettisivuilla, mutta yritän olla spoilaantumatta.
Elokuun tuotteiden arvo oli yhteensä $43.78 eli hyvin keskitasoa mitä Ipsyissa yleensäkin on ollut.

PS. mikäli haluat tilata itsellesikin Ipsyn, voit halutessasi käyttää suosittelulinkkiäni jonka löydät kohdasta "Alekoodit ja affiliate-linkit" heti bannerin alta.

4 kommenttia:

  1. Mun mielestä ihana ja käyttis kokonaisuus<3 Jos kaikki boxit ja bagit olisivat aina tätä tasoa, tilaisin varmasti;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojuu, olis kyllä huikeeta jos kaikki ois näin hyviä! Ainahan saa toivoa :P

      Poista
  2. Häivytyssiveltimiä ei voi koskaan olla liikaa! :) Innostuin itekki tilaan Ipsyn, en oo ihan varma millon saan ekan pussukan :) (Hitto ku siinä kiihkossa en hokannu tilata sitä esim sun kautta, et oisit saanu siitä jotain ekstraa :() Pikkukoot tuotteissa on just hyviä, koska sitten on (harha)luulo et saa joskus käytettyä jotain tuotteita loppuunkin :D Jos innostun tilaan kauaksikin aikaa Ipsyn niin hukun kyllä noihin pussukoihin. Voi olla et naapurin tytöt saa prinsessaleikkeihinsä täydennystä! Vielä pitäis kyetä jotenkin välttelemään postauksia ja Ipsyn tiisereitä, ettei spoilaantuis ja sais maksimikicksit ku paketti on kourassa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niitä tarvii aina!
      Ihana kun tilasit oman Ipsyn, toivottavasti tykkäät! Ja siis muiden Ipsyt saattaa olla ihan erilaisia kun sun, joten tärkeintä ettet spoilaannu sieltä Ipsyn sivuilta kun sieltä näkee mitä just sulle on laitettu. Mulla esim oli viime kuussa kaikki tuotteet erilaisia kuin eräällä kanssablogistilla!

      Poista