torstai 21. syyskuuta 2017

Look Incredible Deluxe Box - Syyskuu '17

Moroja pöytään!
Syyskuun Look Incredible Deluxe Box saapui sulostuttamaan päivääni muutama päivä sitten, ja nyt olisi aika katsella sen sisältö läpi. Mikäli on mahdollista laittaa se 50e boksiin per kuukausi, niin suosittelen tätä ihan ehdottomasti. Boksin arvo on aina vähintään 100e ja tuotteet ovat pääasiassa täysikokoisia. Tähän ei tarvitse myöskään Shipitoa, mikäli sen kanssa puljaaminen ei hotsita.
Ja niin, onhan Look Incrediblella myös standard box, joka on £10 edullisempi ja senkin arvo on vähintään 80€ joka kuussa. Standard- ja deluxeversiot eroavat toisistaan hieman merkkivalikoiman perusteella, mutta standard-boksista on tullut esimerkiksi Coastal Scentsia, Josie Marania, Soap&Glorya, Coloured Rainea ja jopa Sisleyta! Tästä linkistä pääset katselemaan vähän menneiden boksien tuotteita, sivu tosin ei ole mitenkään kauhean hyvä joten parhaiten näet ihan vaan googlettemalla eri blogien arvosteluja.



Tästä linkistä (tai postauksen lopusta tai sivupalkista) pääset katsomaan edellisiä aihetta koskevia postauksiani. Laatikko oli pitkään muuten valkoinen punaisilla ruseteilla, mutta nyt parina kuukautena on tullut tämä standardiversion laatikko, joka toki kaunis on sekin.
Mukana tulee aina tuotekortti, ja olen tämän sanonut monta kertaa ja sanon taas: helpottaa bloggaajan elämää kummasti! :D Tällä kertaa tuotteita oli laidasta laitaan ja kattaus aika mahtava, katsotaas tarkemmin mitä siellä oli.


FLORAPY STRESS RELIEF & STRENGTH + ENERGY SHEET MASKS - £16 - LINKKI
Jee, lisää kangasnaamioita! Mulla alkaa olla niitä jo aikamoinen kasa ja lisää vaan on tulossa.. Miksen osaa mistään ikinä innostua kohtuudella :D No anyway, nämä naamiot on mulle ihan uusi tuttavuus kuten tämä merkkikin. Naamion materiaali on 100% kookosta, joka kuulostaa jo itsessään aika hauskalta. Minun saamani naamiot ovat kamomillaa ja patsulia tehoaineinaan sisältävä stressinpoistonaamio, ja voimaa ja energiaa iholle tuova naamio taas pohjaa Arnica-ruusuun (joka sivumennen sanoen on ilmeisesti vuoristoilla kasvava ruusulajike) ja josta kovasti toivon ettei se ainakaan kovin vahvasti tuoksuisi perinteiselle kosmetiikkaruusulle. Florapyn naamioiden tehoaineet ja ydinajatus ovat aromaterapiassa ja eri kasvien voimissa. Yhden naamion hinta on £8 joka on aika paljon, joten kiva saada ne tällaisessa boksissa. Näitä naamioita oli erilaisia tarjolla bokseissa, puhdistavista syväkosteuttaviin.


SMASHBOX BE LEGENDARY LONGWEAR LIP LACQUER - £19 - LINKKI
Ajattelin ensin että tämä on se mattaversio, mutta tämähän tosiaan on huulilakka, vähän kuin Too Facedin Melted Latexit. Ei välttämättä se mun omin pala kakkua, mutta eiköhän mun kokoelmissa tällekin paikka löydy. Sävy on huikean kirkas luonnossa, oikea oranssinpunainen ja sävyn nimi on Firecracker. Muitakin sävyjä oli ollut tarjolla mutta olen ihan tyytyväinen tähän (jos nudea ei ole saatavilla).


SHISEIDO NOURISHING MASCARA BASE - £18.99 - LINKKI
Jippijaijee, ripsiprimer! Mulla on joku mun ripsiväriprimereista aina käytössä kun meikkaan, joten kyllä kiitos tämä kelpaa. Shiseidolta olen kokeillut ihan minimaalisen vähän mitään (ellei yhtä meikkivoidesivellintä lasketa) joten mielenkiintoista siinäkin mielessä. Vaihtoehtoisena tuotteena boksissa oli MACin Upward Lash-ripsiväri, joka sekin olisi toki mulle kelvannut! Tämän ripsiprimerin pitäisi auttaa pitämään taivutukset, erottelemaan ja kerrostamaan varsinaista ripsiväriä.



Muutama swatch!
MAKE UP FOREVER ARTISTIC EYESHADOW PALETTE - £37 - LINKKI
Ja boksin ehdoton ykköstähti on tässä - MUFEn yhdeksän sävyn luomiväripaletti täynnä ihastuttavia shimmer- ja metallinsävyjä. Musta väri taitaa olla matta, ja se on kyllä oikeasti pigmenttinen ja musta. Etenkin swatchissa (joka näyttää tosi hailakalta..) vasempana oleva duochrome-sävy on superkaunis! Näissä on gel-powder koostumus joka tuntuukin tosi pehmeältä ja kermaiselta. Tätä palettia saa nähtävästi vieläkin uutena MUFE:n sivuilta.


Siis WOW mikä setti, eikö? Oon ihan haltioissani tuosta luomiväripaletista, sillä en ole ikinä itseasiassa kokeillut MUFEn luomivärejä vaikkakin olen kuullut niistä paljon hyvää. Jokainen tuote jää siis itselle ja tulee käyttöön. :)
Tuotteiden yhteenlaskettu arvo on £91 eli euroissa noin 102,85€.

14 kommenttia:

  1. On kyllä mahtava setti. Tasokas luomiväripaletti on aina iso plussa ja ripsiprimereita aina tarvitsee, ainakin minä, ja Shiseidohan on laatumerkki:) Lucky you!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. My thoughts exactly! Kokeilin ripsiprimeria eilen ekaa kertaa; siinä on jännä, vähän geelimäinen kirkkaahko koostumus. Testailu jatkuu!

      Poista
  2. En ole kokeillut Shiseidon ripsiprimeriä, mutta niiden ripsivärit on huippuja, joten varmaan tuokin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei myöskään ole kokemusta, joten tosi kiva testata! Tää on just näiden boksien ideaa parhaimmillaan <3

      Poista
  3. Ompas mahtava setti! Toi mufen luomiväripaletti <3 hintakin toki on 50e joten siihen nähden sisällön kyllä pitääkin olla hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, samaa mieltä! Toistaiseksi ainakin olen mielelläni maksanut tuon hinnan kun tuotteet on aina mieluisia.

      Poista
  4. Tää on kyllä ihan mahtava boksi kanssa, saatan sortua tilaamaan vielä :D Tästä olisi mun lemppareita ollut MUFE ja Smashbox :)

    VastaaPoista
  5. Onpa kattava pläjäys! Toi paletti näyttää ulkoa ja sisältä tosi laadukkaalta vaikka itellä mufe jääny jotenki unholaan!

    VastaaPoista
  6. Mahottomasti kaikkee! Luomiväripaletin sävyt näyttää ihanilta, vaikka harvemmin perustan tuollaisista kokonaan shimmerisistä/metallisista paleteista :-)

    https://tthekidult.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne kyllä vakuutti ainakin ensiswatchailulta :) ei kuitenkaan liian pigmenttisiä, että olis vaikee työstää.

      Poista
  7. Upea sisältö kyllä, pitää ehdottomasti harkita tämän tilaamista uudelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti suosittelen! Mun tekis mieli kokeilla sitä standardi-boksia mikä LI:lla on, ja joka sullakin kai joskus oli testissä?

      Poista