maanantai 1. lokakuuta 2018

Boxycharm - Syyskuu '18


Moikka, ja kivaa maanantaita! Toivottavasti teillä oli ihana ja rentouttava viikonloppu.
Syyskuun Boxycharm saapui muutama päivä sitten, ja nyt käydään sen sisältöä läpi.

Boxycharm julkaisi syyskuun alussa 3kk välein julkaistavan BoxyLuxe-paketin joka maksaa 2x enemmän mutta sisältää myös yli 10 tuotetta, täysikokoisia ja boksin arvokin on siis reilusti enemmän kuin tässä normiversiossa. Luxe julkaistiin 1.9 klo 17, mutta loggauduttuani Boxyn sivuille 17:01 oli trafiikki niin suurta ettei tietojen päivitystä päässyt tekemään. Yritin varmaan 1,5h tehdä tätä kunnes luovutin. Sain kyllä viestin että saan Luxen joulukuussa, mutta mielelläni olisin sen ottanut jo nyt.. Mutta eipä sille mitään voi.

As usual, tiedot boksin hinnoista ja shipitosta löytyvät vanhemmista postauksista. Ja hei, älkää unohtako osallistua arvontaan blogin Instagramin puolella (linkki löytyy sivupalkista, ja tili nimellä @huulipunamania) jossa palkintona lippu I Love Me 2018-messuille kolmen viikon päästä. Arvonnan ohjeet ja ehdot löytyvät arvontapostauksesta, ja postaus löytyy klikkaamalla I Love Me-tekstillä varustettua kuvaa feedissani.


Syyskuun teema oli "Wild Flower" ja tuotteet kyllä sopivat teemaan, värityksiltään jne. Tuotteiden yhteisarvo oli $117 ja boksin kokonaiskustannus shipitoineen päivineen on noin 30€. Rahalle siis vastinetta! Tämänkertainen boksi koostui pelkästään meikkituotteista, mikä oli mukavaa vaihtelua, yleensä mukana kun on 1-2 ihonhoitotuotettakin. Vaikka eipä sekään haittaa. Kaikki käy. :D


LAURA GELLER BAKED BLUSH-AND-BRIGHTEN, arvo $28
En ole Laura Gellerin poskipunia vielä kokeillutkaan, joten innolla testiin tämä. Sävyn nimi on Tropic Hues ja se tuo mieleen aavistuksen NARSin Orgasm-poskipunasta. Pigmenttia löytyi, ja tämä on ehdottomasti highlighteria sisältävä poskipuna. Glitteriä kasvoille ei kuitenkaan jää.



ALAMAR COSMETICS OJITOS BRUSH SET, arvo $18
Muutama kuukausi sitten boksista tuli Alamarin värikäs luomiväripaletti, ja nyt sen kaveriksi 3 vihreää silmämeikkisivellintä. Siveltimet ovat alhaalta ylöspäin Flat Tight Liner, Fluffy Blender Brush ja Flat Painter Brush. Siveltimiä ei ole koskaan liikaa, nimim. täydellisten siveltimien metsästys 24/7.



FRANK & HENRY LIP AESTHETIC MATTE LIQUID LIPSTICK, arvo $17
Tämä merkki on mulle ihan uusi. Tämän aplikaattori on myös jännä, tuollainen pieni ja kolmionmuotoinen. Kokeilin perjantaina tätä töihin ja pakko sanoa että tuo aplikaattori  on erinomainen keksintö. Tuote oli helppo levittää huulille, ja sillä sai tarkan rajan aikaiseksi. Sävy on melko geneerinen ja löytyy varmaan kokoelmastani jo, mutta koostumukseltaan tämä nousi yhdeksi mun suosikeista. Kuivuu mataksi muttei kuivata huulia yhtään niin paljoa kuin monet muut vastaavat, pigmenttia löytyy.



BUTTER LONDON STROKE OF WOW ROLL ON LINER, arvo $19
No nyt se sitten löytyy minultakin, tällainen pienen pyörän avulla eyelineria levittävä juttu. En ole kuullut vastaavista kovin mairittelevia arvioita, mutta katsotaan. En ole vielä kokeillut, mutta palaan raportoimaan tuloksista. Butter London merkkinä on sen sijaan jotenkin epäinspiroiva, mulla on jotakin heidän tuotteitaan muttei mitään mikä olisi erityisesti mieleen jäänyt.



PRETTY VULGAR NIGHTINGALE PALETTE, arvo $35
Boxyhan puskee luomiväripaletteja joka kuussa! Eikä se kyllä minua ainakaan haittaa. Tällä kertaa vuorossa oli siis Pretty Vulgarin paletti, jossa kivoja arkipäiväisiä sävyjä, niin mattoja kuin shimmereita. Alarivin oikeassa reunassa oleva musta ei ole täysin matta, vaan sisältää pienenpieniä glittereitä joukossa. Kokeilin nopeasti swatchata paria sävyä, ja matat tuntuvat olevan todella pigmenttisia ja shimmeritkin kunnossa.


Sellainen paketti tällä kertaa! Tykkäsin kyllä joka tuotteesta (vaikka olen hieman epäileväinen tuon päätyrullan suhteen.. We'll see what happens.
Onko tässä teille ennestään jo tuttuja tuotteta / merkkejä?

8 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia tuotteita etenkin tuo roll on liner voisi olla kätevä, pidin myös luomiväripaletista kun olen jostakin syystä tykästynyt juuri tummiin sävyihin. ~Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mielenkiinnolla lähden kokeilemaan miten tuollainen pizzaleikkuri toimii silmänrajauksiin :D

      Poista
  2. Osa oli tuttuja, osa ei. Tää on eittämättä markkinoiden paras boxi.

    VastaaPoista
  3. Sain täsmälleen samat tuotteet ja kyllä tykkäsin:) Mietin annanko butter londonin teinin kokeiltavaksi,jos se sais enemmän hupia irti kokeilusta kuin minä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo muakin vähän jännittää että mitä söpeltämistä ton pizzaleikkurin kanssa tulee :D

      Poista