lauantai 13. lokakuuta 2018

I Love Me 2018 - parhaat messutarjoukset!



Moikkelis!

Kauden päätapahtuma eli I Love Me-messut on ihan nurkan takana (19-21.10) ja lippuarvonta Instagramin puolella on vielä huomiseen asti käynnissä (käy osallistumassa jos et jo ole niin tehnyt, linkki sivupalkissa). Nyt on aika listata Huulipunamanian parhaat messutärpit.
Messujen teema tänä vuonna on "Tule sellaiseksi kuin olet" ja mukana on kattava joukko kosmetiikkaa ja hyvinvointia. Tästä linkistä pääset selailemaan tarjouksia selailemaan, kannattaa kuitenkin muistaa ettei tässä ole kaikkia vaan osa selviää vasta messuilla :)

Olen itse menossa messuille näillänäkymin ainakin perjantaina iltapäivällä/illalla välttääkseni suurimmat ruuhkat. Muista päivistä en vielä tiedä.



LAVERA
Kaikki Laveran tuotteet ovat messutarjouksessa -40%. Lavera on luonnonkosmetiikkaa ja sisältää kaikkea kasvojenhoidosta ihon- ja hiustenhoitoon. 40% alennus on jo aika tuntuva, tuotteet kun eivät normaalihintaisenakaan ole kovin kalliita.





DITELLE COSMETICS KAUNEUSHOITOLA
Kaikista messujen aikana varatuista hoidoista / ostetuista lahjakorteista saa -30% alennuksen. Aikaa ei siis tarvitse heti varata, vaan sen voi ostaa lahjakortille ja tehdä itse varauksen myöhemmin. Ditellen toimipiste Helsingissä sijaitsee Ruoholahdessa.



FACE HELSINKI
Ziajan ensimmäinen tarjous on tuplapakkaus käsivoiteita 5 eurolla. Valittavana on vuohenmaito-, oliivi- ja kaakaosarjan käsivoiteet. Toinen tarjous tarjoaa päivävoiteen ostajalle yövoiteen kaupan päälle (valittavana kosteuttava vuohenmaito, kiinteyttävä jasmiini ja herkän ihon sensitive). Ziajan tuotteet löytää Face Helsingin messuosastolta. Face Helsingin osastolla Davinesin hiustenhoitotuotteet 19€ kpl.



ELEVEN
Nettikauppa Eleven tarjoaa osastollaan ajankohdan jolloin 100 ensimmäistä saa veloituksetta 3 näytekappaleen pakkauksen. Ajat ovat seuraavat: perjantai 10:00 ja 14:45, lauantai 10:00 ja 15:45 ja sunnuntai 10:00 ja 14:45. Toinen ERINOMAINEN tarjous: Sheet mask vain yhdellä eurolla! That's right, Eleven lupaa pakata osastonsa täyteen korealaista kosmetiikkaa ja erityisesti kangasnaamioita, ja koko valikoimasta saa vähintään -20%. Tämän tarjouksen käyttänen itsekin. Lisäksi kaikkiin yli 50€ ostoksiin saa goodie bagin kaupan päälle.



GLITTER BY ELINA K & GLITTERNISTI
Merkki tarjoaa messujen ajan 3 purkkia glitteria 10€:lla. Messuosastolta saa käydä myös hakemassa naamaansa glitterikoristukset. Saatavilla myös meikkisiveltimiä ja Make Up Factoryn meikkejä. Glitternistin osastolla kaikki glitterit tarjouksessa -20%. Glitternistin glitterit ovat biohajoavia.



FLOW COSMETICS
Flow Cosmeticsin osastolla kaikki tuotteet -20%, lisäksi erikoiseriä vartavasten messuja varten. Merkki tarjoaa 100% luonnollista ja luonnon ainesosia sisältävää kauneudenhoitoa. Merkki on lisäksi kotimainen!



BEAREL
Korealaiseen kosmetiikkaan keskittynyt nettikauppa Bearel tarjoaa -40% Mizonin 50%:sta hyaluronihapposeerumista, hinta messuilla 18€ (norm. hinta 29,95€). Olen itsekin tätä seerumia käyttänyt ja se on varsin hyvä! Osastolla alennuksessa myös muita Mizonin tuotteita, muunmuassa etana-sarjasta sekä Skin Housen tuotesarjoja.



NBI NORDIC BEAUTY IMPORT
NBI:n osastolla esimerkiksi Beautyblender-tuotepaketteja jopa -50%, Kocostarin korealaista ihonhoitoa tarjouksella ja muutakin korealaista kosmetiikkaa sekä esimerkiksi Invisibobbleja.


Mitä odotat messuilta eniten, entä oletko tehnyt jo ostoslistaa?

ps. kaikki postaukset kuvat otettu yritysten omilta sivuilta sekä I Love Me-sivustolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti