tiistai 23. lokakuuta 2018

Kauneusbloggaajien vaihtarit - kosmetiikkaa kollegalta!


Moikka! Jokos olette toipuneet I Love Me-messuilusta? Kävin paikan päällä bloggaajapassilla perjantaina, ja postausta messuista ja maltillisista ostoksista on tulossa mitä luultavimmin torstaina.

Tänään jutellaan mun tälläkertaa organisoimasta kosmetiikkabloggaajien boksivaihtari-projektista, jossa siis porukka meitä blogisteja sopi että jokainen ostaa annetulle parilleen 30€ tai 50€ arvosta kosmetiikkaa ja saa myös siis boksillisen itselleen omalta pariltaan. Huulipunamania (ja minä :D) oli mukana tuossa 50€ porukassa, ja lähetin paketillisen ihanuuksia Purkkisirkus-blogin Sonjalle, joka toivottavasti tekee postauksen tästä aiheesta myös ja saan käydä lukemassa mitä mieltä siellä oltiin mun valinnoista. Oma pakettini tuli Hanna Julia-blogin Hannalta jonka tapasin messuilla ja sain paketin siis tuota kautta.


Tuotteet oli pakattu ihanasti pinkkiin (yhtä lukuunottamatta) silkkipaperiin ja olikin ihanaa availla kääröjä yksitellen ja paljastella tuotteita itselleen. Tuotteita oli yhteensä 7. Oltiin sovittu että tuon 50€ lisäksi mukaan saa laittaa esimerkiksi pr-tuotteita, mutta ne eivät saa olla osa boksin sovittua arvoa vaan ovat sitten ylimääräisiä juttuja. Pistetäänpä sitten hösseliksi ja kurkataan mitä juttuja Hanna oli mulle valinnut. Annoin vihjeeksi lähinnä sen, etten tarvitse kynsilakkoja, vartalorasvoja tai hiustenmuotoilutuotteita, ja vihjeestä oli kyllä otettu kiitettävästi onkeensa!


Ensimmäisenä kaivoin boksista Organic Shopin ihanantuoksuisen Gentle Face Peeling-kuorintavoiteen. En ole tätä vielä kokeillut, mutta herkän ihon omaavana tämä kyllä vaikuttaa passelilta. Lisäksi en ole vielä kokeillut tämän merkin tuotteita kertaakaan vaikka olen niitä lukemattomia kertoja hiplannut erinäisissä paikoissa ja kuolannut ihanien tuoksujen perään :D Tuote on parabeeniton, silikoniton ja väriaineeton, sekä sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Merkiltä löytyy suihkutuotteita, vartalonhoitotuotteita ja myös shampoita ja hoitoaineita!


Huulirasva-addikti kiittää Hurraw'n greippi-huulivoiteesta. Tuoksu on melko hento, mikä ei haittaa koska greipin tuoksu ei ehkä ole sitrushedelmistä se suosikkini muutenkaan. Kuten edellinen, niin myös Hurraw on luonnonkosmetiikkaa ja lisäksi vegaaninen. Merkiltä löytyy miljoona muutakin "makua" , muunmuassa banaani, kirsikka, kookos ja ihana moon balm joka on rentouttava yhdistelmä kamomillaa ja vaniljaa.


Tämä Lumenen Lähde Nordic Hydra Facial Mist oli ennestään tuttu tuote, mulla on sitä täysi pullo vielä tullut joskus Bette Boxin mukana. Olen sitä kyllä käyttänyt mutta tuntuu ettei pullosta häviä nestettä lainkaan :D Tämä siis varmaankin etsii uuden kodin. Tuotteessa on raikas ja suhteellisen hento tuoksu, ja se sopii täten varmasti myös tuoksuherkille. Itse tykkään tuotteissani olevan suht voimakaskin tuoksu, kunhan se on hyvä :D


Tästä olin tosi innoissani, sillä olen pitkään halunnut kokeilla tätä NYXin Powder Puff Lippie-huulipunaa. Kyseessä on siis hauskan puuterimaisen koostumuksen omaava kaveri, ja huulituntuma on varmasti kevyt mutta silti pigmenttinen. Ja varmaan ei hiukset ainakaan tartu kiinni vaikka tuulisi. Omani sain sävyssä Moody, joka on syksyyn sopiva viileä mauve.



Luomivärejä oli edustettuna parinakin kappaleena, ja tämä sinkkunappi on Bronxin Baked Single Slide Shadow, jonka sävyä en nyt kuollaksenikaan muista mutta epäilen sen olevan nimeltään Moon. Kyseessä on hopeanvihreä, kimalteleva sävy joka saa mennä Z-palettiini asumaan ja odottamaan käyttöä. Ei ehkä ihan omin sävy, mutta joskus pitää mennä myös mukavuusalueen ulkopuolelle vierailemaan. Tämä on pigmenttinen, jos kohta pikkuisen jauhoinen.





Viimeisenä muttei vähäisempänä yksi boksin suosikkituotteista, nimittäin Isadoran syksynvärinen nelikko, nimeltään Sunset Glow. Mulla ei ole aikaisempaa kokemusta Isadoran luomiväreistä, ja olinkin positiivisesti yllättynyt sävyjen laadusta, kermaisuudesta ja pigmenttisyydestä niin mattojen kuin shimmereidenkin osalta. Tai siis yksi matta ja 3 shimmeriä, mutta tuo matta on kyllä superpigmenttinen ja meinasi olla hieman haastellinen poistaa tuon swatchin osalta. Vasemman yläkulman ruusukultainen sävy on aivan ihana ja kokoelmassani melko uniikki. Mikään shimmereistä ei sisällä suuremmin glitteriä vaan on tasainen ja metallinen lopputulokseltaan.

Unohdin kokonaan kuvata tuossa allaolevassa kuvassa näkyvän Laveran silmänrajauskynän, mutta se on siis ihan perus musta rajauskynä. Laveran meikeistä mulla ei ole lainkaan kokemusta, joten sikäli hyvä juttu. Hän menee asumaan mun noin 30 muun mustan kynän joukkoon :D


Sellainen boksivaihtariprojekti meillä!
Mitäs mieltä olette ideasta, onko ihan pöhkö vai osallistuisitko itsekinä?

Mä olen oikein tyytyväinen tähän ja osallistun mielelläni tulevaisuudessakin.

6 kommenttia:

  1. Tosi kiva sisältö. Tietenkin osallistuisin, ekalla kerralla osallistuin, mutta nyt ei ollut aikaa pohdiskella tätä, mutta ensi kerralla sitten taas. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee mukaan vaan ens kerralla, mä ainakin oon joka kerta mukana, nää on niin kivoja!

      Poista
  2. Ihana idea, siis tosi kiva ja osallituisin ehdottomasti js kutsuttaisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hae ihmeessä Kauneusbloggaajien kahvihuone-ryhmään facebookissa, kattelin että sulla on kuitenkin paljon kosmeaiheisia postauksia :) tuolla ryhmässä me näitä organisoidaan.

      Poista
  3. Aivan ihana idea ja tosi kivoja tuotteita sait! Todellakin osallistuisin itsekin tällaiseen, jos olisi mahdollisuus. Yllätykset ja toisen yllättäminen on parasta mitä tiedän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sama homma! Samalla ajatuksella on tulossa joulukalenterivaihtarit erään kollegan kanssa :)

      Poista